Зворушливі привітання з Яблучним Спасом

Зворушливі привітання з Яблучним Спасом

З Яблучним Спасом тебе, моє сонечко! Бажаю тобі, красуня, любові неземної і сім’ї міцної! Вірю і знаю, що ти всього доб’єшся.

Вітаю з цим світлим і по-справжньому великим святом! Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, що дарує надію та віру, тому насолодитеся їм, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

Нехай ваше життя буде світлим і радісним, як свято Яблучного Спаса! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніше бажання! Нехай ваш стіл завжди буде сповнений, як щедре на урожай літо, а над головою завжди світить яскраве сонце. З Яблучним Спасом!

Хочу привітати вас з Яблучним Спасом і, звичайно, побажати всього самого сприятливого і світлого, чого б ви самі собі побажали. Це свято має велике значення для нашого народу, тому ми повинні завжди пам’ятати про цей день і почитати це свято. Незважаючи на те, що на календарі у нас сьогодні ще шосте серпня, насправді, за традиціями саме після Яблучного Спаса починає вступати у свої права осінь. Я бажаю вам гарного настрою протягом осінніх холодних місяців, нехай ніяка депресія не буде вам страшна. Миру вашого будинку, а також всього самого сприятливого вашим друзям. Їжте освячені яблучка, щоб набратися сил і енергії. Проведіть цей святковий день разом зі своїми рідними та друзями. Здоров’я вам міцного, і нехай удача завжди буде на вашому боці. Всього вам найкращого і світлого.

У цей світлий і прекрасне свято Спаса, бажаємо тобі радості і щастя. Вдалого збору врожаю. І теплої осені за твоїм вікном і в твоїй душі!

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Привітання з Яблучним Спасом до сліз

Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

День відкриття надприродній місії Христа, яка полягає в об’єднанні небесних і земних почав, отримав назву Преображення Господнє. Вітаю зі святом, бажаю незламної віри і міцного здоров’я!

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від горя і лиха, щоб життя твоя була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров’я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Back to Top