Зворушливі привітання з Яблучним Спасом

Зворушливі привітання з Яблучним Спасом

Дорогий татко! Ось і настав світле свято Яблучного Спаса. Хочу побажати тобі в цей день міцного здоров’я, сильного тіла і сильного духу, радості в душу і солодощі на святковому столі! Нехай щедре літо і волшебніца- осінь дарують тобі тільки хороші і яскраві дні, а все сумні спогади нехай безслідно зникнуть. Нехай на столі твого будинку завжди красується коровай – символ достатку і благополуччя!

Дорогий мій чоловік! Вітаю тебе з Яблучним Спасом і бажаю тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я. І бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Яблуневий Спас! – Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!

Мені дуже хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят – Яблучним Спасом. По-іншому, до речі, це свято можна назвати як Преображення Господнє. Я хочу побажати вам, щоб цей день приніс вам багато радості і щастя. Ще хочу побажати найголовнішого, що тільки може бути для людини – здоров’я. Привітайте і своїх рідних і близьких, щоб нагадати їм про те, що настав цей прекрасний свято. За сьогоднішній день ви отримаєте ще багато поздоровлень, але пам’ятайте, що ви повинні відповідати всім взаємністю, тому що в цей світлий день ви повинні бути добрі по відношенню до всіх оточуючих людей. Я хочу побажати вам здоров’я і всього самого доброго. Нехай цей день ознаменується для вас приємними подіями і моментами, а також зустрічами і знайомствами. З Яблучним Спасом вас! Вдалого дня!

Хочу привітати вас з одним з найбільш чудових свят, який називається одним цікавим чином – Яблучний спас. Звичайно, символом даного свята є яблука, тому буде непогано, якщо ви сьогодні будете вживати в їжу освячені яблука. Це хороша прикмета, так що вам варто дотримуватися її. Я хочу побажати вам міцного здоров’я і щастя в вашій родині. В такий чудовийі світлий святковий день ви повинні думати тільки про хороше, а ще краще буде, якщо ви проведете цей день зі своїми рідними та близькими. Вітаю вас ще з початком осені, так як саме Яблучний спас означає наступ сезону, що настає за влітку. Хочу побажати вам благополуччя і всього самого світлого. Сьогодні ваші думки повинні бути спрямовані в хороше русло, тому що в таке світле свято думати про погане – грішно.

Back to Top