Зворушливі привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Зворушливі привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Бажаю ангела хранителя в ваш будинок, щоб він наповнив його світлом, достатком, любов’ю і добром.З Хрещенням!

Сьогодні найпрекрасніший, найсвітліше свято на землі – Хрещення Господнього. Дозвольте від щирого серця привітати вас, і побажати величезного щастя, миру, чистої совісті і красиве кохання. Будьте завжди впевнені в собі. Нехай це свято принесе вам відмінний настрій, нехай ваше життя тече, як повна ріка. Нехай добрий ангел оберігає вас від усіх невдач. Нехай буде повною чашею ваш будинок, і в ньому завжди панує любов. Міцного здоров’я вам, поваги і розуміння, радості і успіхів у всьому.

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

У цей радісний і світлий день бажаю, щоб Божі благословення полилися на вас річкою. Нехай в душі навічно запанує мир, радість і відчуття присутньої благодаті не покидає вас. Нехай думки ваші будуть чистими і благородними, а справи – добрими. Зі святом!

Вітаю З Хрещенням Господнім! Нехай всі твої гріхи змиються. В замін цього даруй людям доброту і тепло. Бажаю бути здоровим, мудрим і коханою людиною! Нехай запал і сили ніколи не покидають тебе, а навпаки тільки збагачують!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю бути справжніми, натуральними, ідентичними і індивідуальними!

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю життєвої мудрості, біблійної праведності, господнього вибачення і людської доброти!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

Сьогодні православний світ відзначає велике свято Богоявлення! Нехай на вас зійде Божа благодать, ви як ніхто гідні бути щасливою, благополучної і коханої. Хай не буде в житті розчарувань, образ і сліз, тільки мир, спокій і міцне здоров’я, щоб якомога довше насолоджуватися життям у всіх її проявах!

В чистий свято Хрещення Господня бажаю вам знайти внутрішню гармонію, світло і доброту! Нехай у ваше життя увійде чисте повітря любові і щастя, крізь землю життя проб’ються паростки надії добробуту, а крижана водохресна вода позбавить вас від заздрості, печалей, гніву і неприємностей. Зі святом!

Back to Top