СМС привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

СМС привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

З нашою колекцією найкращих СМС привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі ви подаруєте шматочок себе. Будьте чарівниками для близьких.

Господь вкриє вас від бід, подарує мир, добро і світло. Живіть з чистотою в серце, помислах і душі. З Хрещенням!

У великий і світлий свято бажаю чистих думок і збуваються очікувань, непорушною віри і міцного здоров’я. З Богоявленням Господнім!

З наступаючим Хрещенням вас! Бажаю від душі божого благословення і милості, любові міцного здоров’я і сили! Нехай збудуться всі ваші мрії і кожен день буде щасливим!

У день Господнє Богоявлення, хочеться побажати мирного неба, спокою, доброти і щасливою святкової атмосфери.

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай льодова холоднеча заморозить твої образи і тривоги, нехай світле кохання зігріває твої мрії і надії.

У свято Хрещення Господнього бажаю здоров’я, добробуту, віри і добра. Нехай мир буде у вашому домі!

З Хрещенням Господнім! Бажаю звільнити серце від образ, а душу – від розчарувань, бажаю очистити життя від зла, а свої думки – від дурниць. Здоров’я, миру і благополуччя!

З Хрещенням Господнім Вас вітаємо. Бажаємо довголіття і міцного здоров’я. Благополуччя Вашій родині і всім близьким!

Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров’я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю чистої водицею змити всі образи і негоди, бажаю з Божою поміччю жити благодатно і добротно.

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов’ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

З Господнім Богоявлення! Нехай в це світле свято Ваш будинок буде наповнений щастям, любов’ю, щедрістю і радістю.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю щасливо жити з Богом в душі і з любов’ю в серці, бажаю кожен день зустрічати в доброму здоров’ї і прекрасному настрої.

Нехай Хрещення Господнє освітить весь Ваш будинок світлом яскравим і добром. Нехай ангел вкаже вірний шлях і стане вірним другом Вашій дитині. Береже Вас Бог!

Back to Top