Зворушливі привітання з Великоднем до сліз

Зворушливі привітання з Великоднем до сліз

Бажаю, щоб стіл був сповнений святкових страв, а серце сповнене кохання, радості і надії! Христос Воскрес!

Привітати з Великоднем

Привітати з Великоднем своїми словами

Вітаємо від щирого серця зі світлим весняним християнським великим святом Пасхи! нехай Божа благодать і благословення зійде на Ваш будинок і Вашу родину, нехай дарує Вам Господь здоров’я і довгі роки активної насиченою радісними подіями життя. Нехай завжди Вас оточують добрі та чуйні люди. Будьте збережені Богом, улюблені і щасливі!

На Великдень нехай у твоїй душі зацвітуть квіти щастя, подяки, віри і доброти. Христос же не дарма віддав життя, щоб всі ми жили в гармонії один з одним. Смачного паски тобі і багатого пасхального застілля! Христос Воскрес!

Вітаю зі святковим, світлим і щасливим днем; пасок, крашанок та радісної звістки, яка летить по всьому світу і розноситься по всіх усюдах «Христос Воскрес» – «Воістину Воскрес». Нехай це щастя прийде і в ваш будинок, освітить ваші ікони і наповнить ваші душі благодатним світлом і істиною любов’ю до Бога і своїм близьким. бажаю; благополуччя і миру, співчуття і терпіння, щоб все навколо вас приносило тільки радість і захват. З паскою!

Вітаємо з Великоднем вас! Нехай в день святого неділі торкнеться вас Господня благодать. Нехай в день Світлого Христового Воскресіння за столом збереться вся ваша велика родина, а стіл прикрасять великодні паски.

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаюВас зі світлим святом Великодня! Бажаю, щоб яскраве світло Христового Воскресіння супроводжував Вас все Ваше життя і був настільки яскравим, щоб через нього не було видно ніяких прикрощів і негараздів, а душа завжди була сповнена пасхальною радістю!

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався теплом і затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Від щирого серця в світле свято Великодня хочу побажати, щоб тобі завжди вдавалося бути милосердним і добрим людиною, щоб віра і любов твого серця завжди приводили тебе до високих результатів благих справ і успіху, щоб на твоєму шляху не зустрічалося заздрості і лестощів, щоб в твоїй життя завжди горів вогонь надії і натхнення.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Back to Top