Зворушливі привітання з Великоднем до сліз

Зворушливі привітання з Великоднем до сліз

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Нехай це світле неділя стане для тебе, твоєї родини і всіх близьких початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! В це дивовижне неділю бажаю всіх благ, побільше щастя, успіхів. Хай береже Вас і Вашу родину Господь, нехай удача супроводжує Вас скрізь і в усьому! Нехай в це світле свято все люди на землі будуть один одному як брати. Христос Воскрес!

Бажаю тобі любити і вірити, сподіватися і не нарікати, терпіти і співпереживати. Нехай все чесноти людські будуть твоїми орієнтирами в спілкуванні і вчинках. Це так просто, але в той же час так важко і мені, і тобі, і кожному. Але для Бога немає нічого неможливого. Будемо молитися і просити у Всевишнього душевних сил і прощення за гріхи. У Велику Великдень Бог обов’язково нас почує. Христос Воскрес.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Всім серцем возлюби Бога і як себе полюби ближнього. Бажаю бути всіма улюбленої, красивою, романтичною, ніжною і світлою. Вітаю тебе з Великоднем, серце моє!

Великдень – великий православне свято. У настільки святковий день хочеться побажати процвітання у всьому, добра здоров’я, миру. Нехай кожен день ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. Зі Святом Світлого Великодня!

Від душі хочу вас привітати з Христовим Воскресінням і побажати стійкості духу, терпимості і сили волі. У своїх вчинках грунтується на заповіти Божі і здоровий глузд. Так прибудуть з вами, віра, надія і любов!

Великдень – світлий, добрий, чистий свято! Вітаю від душі! Нехай рум’яні паски піднімуть настрій, а святковий святий дух відвідає і благословить ваші родини!

Переможний дзвін дзвонів нехай принесе в кожну оселю благу звістку: «Христос Воскрес!». Нехай радістю і тихим розчуленням наповняться ваші серця. Нехай дітлахи сміються і радіють, отримуючи фарбовані яйця і паски. Нехай велике свято об’єднає і згуртує всіх нас.

Back to Top