Зворушливі привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

Зворушливі привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

Привітання з Різдвом українською мовою

Привітати з Різдвом до сліз

Від щирого серця бажаю тобі прекрасного Різдва Христового, мила матуся! Без тебе Різдво не було б Різдвом, саме ти надаєш йому особливі нотки чарівництва, любові і ніжності. Спасибі за те, що саме твоя присутність робить кожне Різдво особливим і незабутнім. З Різдвом Христовим, мама, хай Бог благословить тебе!

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб кожен день в твоєму житті траплялося чудо, щоб з ранку до вечора з тобою була твоя удача, віра і надія. Нехай в це світле свято світліше стануть твої думки і щасливіше життя.

Бажаю цієї різдвяної казкової вночі випробувати на собі всі «принади» січневої погоди: покружляти у вихорі щастя, покататися на санках успіху, потрапити під снігопад любові і провалитися в замет з грошима.

Вітаю всіх з Різдвом Христовим! Нехай в цей ясний світлий день і думки будуть такими ж радісними і позитивними. Нехай ніщо не затьмарює ваше життя, люди не засмучують вас, вороги не докучають. Нехай Бог оберігає вас і дарує надію. Сімейного вам благополуччя, щасливих змін і здоров’я на довгі роки!

Щасливого Різдва Христового! Бажаю щастя, любові і радості. Нехай здійсняться всі мрії і бажання!

З Різдвом! Бажаю вам здоров’я, щастя і любові! Щоб життя було наповнене тільки щасливими миттєвостями!

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Back to Top