Зворушливі привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

Зворушливі привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

Дорогий мій друже! Я з радістю згадую наше з тобою дитинство! Нехай Різдво принесе і тобі тільки приємні спогади, а також щастя, успіх і удачу у всіх починаннях! Нехай обов’язково здійсняться всі твої заповітні бажання! Зі святом!

Вітаємо прекрасну жінку з Різдвом Христовим! Бажаємо благополуччя, душевної гармонії, злагоди і миру, затишку і тепла, уваги і підтримки. Нехай повною чашею буде ваш будинок, великим і люблячим серце, веселим і привітним святковий день!

Щиро вітаю вас з Новим роком! Хочу побажати, щоб мале дитя Ісус подарувало вам невгасиму віру в здійснення чуда, душевне зцілення і спокій. А яскраве світло Різдвяної зірки нехай стане вашим постійним путівником і охоронцем від усіх життєвих негараздів!

Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято в році – Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім’єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім’ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, порадіти твоїм успіхам. Тільки в сім’ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності і заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, який ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім’ю, відвідуй своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят і хорошого життя.

Вітаємо вас зі святом Різдва Христового! Нехай все задумане неодмінно збувається в цей світлий, радісний, повний чудес День! Нехай будинку панує Благодать, а в душі Любов!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю не підпускати до себе злість і хвацько, бажаю з надією і радістю серця зустрічати кожен день! Нехай твоя зірка сяє яскраво, нехай життя радує тебе подарунками та добрими людьми. Бажаю здоров’я тобі і твоїй родині, бажаю любові, удачі та Божої ласки!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Тепло вітаємо Вас зі світлим святом Різдва Христового, бажаємо, щоб ангел-хранитель невідступно перебував у Вашому житті, оберігаючи Вас і Ваше сімейство від бід, печалей і розчарувань. Нехай зміцнюється віра в душі, а кожен день прожитого життя приносить відчуття радості.

Back to Top