Щирі привітання з Водохрещем українською

Щирі привітання з Водохрещем українською

В цей прекрасний день, коли на серці особливо тепло, вітаю вас від усієї християнської душі, з доброю святом – Хрещенням Господнім. Сьогодні сама природа переймається Божою Благодаттю – святий стає вода. Бажаю вам любити один одного і Господа нашого.

Вітаю з Хрещенням і бажаю миру і благодаті, відради та любові, чистої, як вода, надії і світлого, як цей день, щастя.

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

Вітаю зі світлим святом Хрещення! Нехай в цей день твої помисли будуть чистими, стан душі – як у заново народився, і нехай все погане обходить стороною. А цей стан нехай таким і залишається. Ні про що не турбуйся, не шкодуй і не переживай, вір лише в краще, а Бог обов’язково тобі допоможе!

Нехай це світле свято світ принесе домівках вашим, нехай молитви чуються з кожної хати, а віра живе в серці.

У свято Богоявлення хочу привітати всіх віруючих і православних людей, побажати стійкості духу, злагодженості в роботі, яка буде підкріплена хорошим здоров’ям і відсутністю проблем, а також – чи не відпускати своєї віри і свято шанувати все звичаї!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тільки самого кращого, щоб удача і везіння ніколи не поверталися до тебе спиною, а щастя і здоров’я завжди йшли поруч з тобою по життю! Бажаю тільки позитиву, удачі, добра і радості!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітати з Водохрещем своїми словами

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

Вітаю з прекрасним православним святом, хрещенням Господнім. Нехай очиститься всякий, відчує Божу благодать, виповниться світлими помислами. Нехай особливі властивості води врятують вас від гріхів, важких життєвих ситуацій, хвороб, несприятливих обставин. Живіть з посмішкою на обличчі, добром у серці, радістю в очах, вірою в душі.

У день великого православного свята – Хрещення Господнього, хочу побажати приємних хвилин, красивих зустрічей з добрими, світлими людьми. Нехай Господь подарує ангела хранителя, який поведе за життя, вбереже від неприємностей. Здоров’я, любові, тепла, добра. Зі святом!

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з’явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.

Від щирого серця вітаємо вас з Хрещенням Христовим! Завдяки цьому світлому православному святу у кожного з нас з’являється дивовижна можливість звернути своє обличчя до світлого лику нашого Господа, покаятися, висповідатися і отримати його благословення і напуття. Бажаємо вам щастя і радості. Мир дому вашому!

Back to Top