Привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Сьогодні настав воістину важливий і світле свято. Хрещення вашої дівчинки – це урочистий день в її долі. Тепер вона опинилася під заступництвом Господа, який здатний творити чудеса. Вірте в те, що ваша донечка обов’язково виявиться найщасливішою і впевненою в собі. Нехай сьогоднішнє свято залишить тільки світлі емоції. Вітаємо з хрещенням!

Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте поздоровлень і найщиріших побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов’язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з крестинами!

Ангел спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещений ім’я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть його захистити крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого найяснішого ангела з доброї і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане кращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

Back to Top