Привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Сьогодні дуже важливий день, коли здійснюється велике таїнство хрещення, свято не тільки в родині, а й на небесах. Нехай світло любові горить у твоєму серці, а душа завжди залишається чиста і вільна від гріха, як в день твого хрещення.

Я хочу привітати вас з хрещенням вашого доброго і такого забавного хлопчика, який сьогодні просто підкорив усіх. Я хочу побажати вам у цей світлий і добрий день виключно за все такого ж доброго і світлого. Ваш хлопчик заслуговує всього самого прекрасного, що тільки є в цьому світі. Мені хочеться, щоб вся ваша сім’я була щаслива, здорова і щаслива. Мені неймовірно приємно відзначати цей день разом з вами, тому що я знаю, наскільки цей день важливий для вас, мої дорогі друзі. Нехай все у вашому житті буде саме так. Як ви самі того бажаєте, нехай ваш хлопчик вибере правильну дорогу, яка принесе йому багато удачі. Я вітаю вашого синочка з хрещенням. Нехай він росте здоровим і міцним хлопчиком, радує вас своїми успіхами і досягненнями. Ми всі пишаємося ним і бажаємо йому тільки всього самого кращого.

Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Нехай буде дитинка ваш хороший, розумний, сильний і, звичайно ж, здоровий! Я вітаю вас з прекрасним і важливим святом, з першим святом вашого чудесного дитини, з крестинами! Сьогодні він вперше увійшов в Храм Божий для того щоб його присвятили в таїнство хрещення! Так нехай же з цього дня дитина завжди знаходиться під охороною небес Божих! Нехай його ніколи не залишає ангел-хранитель і завжди стоїть на сторожі його спокою і гарного настрою! Нехай він не знає в житті прикростей, бід і різних інших неприємностей, а буде завжди усміхненим, сповненим здоров’я і душевного добра! З крестинами вас, будьте щасливі і ви, і ваша дитина!

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

Back to Top