Оригінальні Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Оригінальні Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

З Новим роком і Різдвом вітаю! Дуже щиро бажаю веселих свят і неповторних емоцій, новорічного настрою і різдвяних чудес, будьте добрими душею і щирими. Бажаю вічної любові і успіхів на роботі і в сім’ї.

З Різдвом Христовим, мій дорогий чоловік! У цей святковий вечір ми зможемо насолодитися прекрасними моментами сімейного спокою і затишку. Хочу, щоб ти знав, що в світі немає більшої любові, ніж та, яку я відчуваю до тебе. З усією любов’ю бажаю тобі щасливого Різдва.

З Різдвом Христовим вітаю чудову жінку. Бажаю світлого світу і щастя в родині, доброї надії в душі і щирого кохання в серці, яскравого вогню в родинне вогнище, небесної благодаті і щедрою радості в домі.

Дорогі колеги, в це світле свято Різдва Христового від щирого серця хочеться побажати вам – душевного заспокоєння в житті, гармонії у відносинах, стабільності в сім’ї і успіхів на роботі. Будьте здорові, щасливі, активні, наповнені радістю і благополуччям!

Веселого, радісного, щасливого, чарівного, казкового, незвичайного, цікавого і чудесного Різдва!

Різдвяні привітання українською мовою

Привітати на Різдво українською мовою

Багато в Різдво бажають один одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є – любов, благополуччя і успіх.

Нехай благословення огорне ваш будинок. Нехай в ньому сьогодні буде дух Різдва, аромат частування і радість свята.

Бажаємо, щоб святкування приходу в світ Спасителя згуртувало вашу сім’ю, помножив взаєморозуміння, щоб ніякі переживання зовнішнього світу не могли похитнути сімейний корабель.

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято в році – Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім’єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім’ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, порадіти твоїм успіхам. Тільки в сім’ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності і заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, який ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім’ю, відвідуй своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят і хорошого життя.

Back to Top