Оригінальні Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Оригінальні Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Милий мій чоловік, вітаю тебе з Різдвом. Нехай цей славний і добрий свято пробудить в тобі ніжність і щирість, дозволить відчути радість і відраду, подарує теплі зустрічі і добрі вісті, перетворить життя в щасливу історію і красиву казку.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю яскравого світла і тепла в душі, вірною благодаті в будинку і доброї удачі на життєвому шляху, чудесного щастя і згасає надії, міцного здоров’я і великої любові серця.

З Різдвом Христовим! Нехай у вас буде все добре, близькі і рідні люди будуть поруч, а душевний спокій не покине вас!

Різдвяні привітання до сліз

Різдвяні привітання у прозі

Благодаті в цей чарівний день, спокою в серці і миру в домі. Нехай прийдуть в душу Віра, Надія і Любов. Нехай в світле свято кожен знайде на небі свою Різдвяну Зірку і в житті його відбудеться невелике диво. Вітаємо з Новим роком!

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб з життя пішло все погане, бажаю, щоб попереду чекала щаслива заможна життя. Будь сміливим і гордим чоловіком, залишайся добрим і веселим людиною. І нехай в свято Різдва твоє хоробре серце наповниться великими надіями, дивовижними мріями.

Бажаю, щоб у вашому домі завжди був: сміх, щастя, добро, світло, позитив і успіх. Повний гостинна стіл і, щоб кожен в душі любов придбав. З Різдвом!

З Різдвом Христовим Вас! Нехай оточують Вас посмішки, щастя і любов. Нехай Ваші кишені не знають порожнечі, а в Вашій родині нехай завжди буде тепло в стосунках, достаток і благополуччя. Нехай робота приносить не тільки прибув, але і задоволення, а друзі нехай ніколи не зраджують!

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Вітаю тебе з Різдвом, дорога моя подруга! Нехай все потаємні мрії і бажання стануть дійсністю, нехай почуття твої будуть світлими, а дії – вільними. Бажаю тобі згадати про різдвяному диво, повірити в добру казку і наповнити своє життя чарами!

З Різдвом! Нехай ваш будинок наповниться затишком і теплою дружньою атмосферою! Благополуччя, взаєморозуміння, доброти, підтримки, людяності, щедрості в ваші серця.

Back to Top