Оригінальні християнські привітання з днем народження у прозі, до сліз

Оригінальні християнські привітання з днем народження у прозі, до сліз

Вітаю тебе! Нехай дорога життя буде вести тебе і всю твою родину до процвітання, всеосяжного щастя і світлої усмішці, здатної підкорити і запалити будь-яке серце. Бережи завжди тебе Бог і твій добрий і уважний ангел!

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

Нехай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і пошле добру надію в цей світлий і чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя і великодушності, любові і щастя.

Нехай небо в цей день пошле тобі радість і світлу надію, нехай Бог тебе благословляє і обдарує щастям. З Днем народження тебе! Нехай життя твоє повна буде благих діянь, добрих вчинків, великодушності і милосердя, співчуття нужденним і вірною допомоги хорошим людям.

З Днем народження! В цей день хочемо вам побажати радості і щастя, без меж! І нехай з вами завжди буде підтримка Всесильного господа Бога, в усі часи, і в радості, і в горі, і вдень, і вночі! Бажаємо вам пізнати смак всіх земних задоволень і зазнати всіх земних чудес! Бажаємо вам дізнатися Божественну силу любові! Тільки добро й милосердя Господнього нехай супроводжує вас в цьому житті до кінця днів! І нехай мир Божий наповнює ваше серце добром і вірою щодня! Благословення вам, терпіння, смирення, натхнення, здоров’я, довголіття, радості, поважності, миру, добра, любові! Бажаємо вам у всіх своїх шляхах і дорогах життя продовжувати пізнавати нашого Творця, і він неодмінно направить вас на вірний шлях, у разі, якщо ви оступитеся! Тримайтеся правди з тими, хто Господа кличе від чистого серця! Нехай разом з Всевишнім ваша душа назавжди позбудеться тривог і печалей!

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

З Днем народження! Бажаю, щоб «у вчора» залишилися біди і хвороби. А «в завтра» нехай з тобою йдуть Щастя, Надія і Любов! Чи не пускайте в душу жадібних і заздрісних, обходь стороною жадібність. І нехай Ангел зберігає всю твою родину!

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Християнські привітання з днем народження своїми словами

Кращі християнські привітання з днем народження у прозі

Back to Top