Зворушливі християнські привітання з днем народження українською мовою

Зворушливі християнські привітання з днем народження українською мовою

З нашою колекцією  християнських привітань з днем народження ви подаруєте шматочок себе. Будьте чарівниками для близьких.

Бажаю благ від щирого серця, любові до межі, Нехай життя, триватиме, в роках залишить славний слід, І хай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні і близькі залишалися поруч.

Сьогодні хочемо вам побажати душевних сил і тілесного здоров’я! Нехай мир і любов збільшаться в вашому житті! Нехай ангел-охоронець буде вашим вірним супутником по дорозі земного життя, і нехай він ретельно оберігає ваше дорогоцінне здоров’я! Нехай душевна радість перебуває з вами вічно, нехай допомогу Бога відчувається вашим серцем! Духовних дарів вам, всеспасітельной любові, благодаті Божої, міцної віри, незгасаючої надії і, звичайно ж, великої сили духу встояти перед гріхами земними! Добрих прихожан вам в будинок, і бажаємо, щоб до кожного ви могли знайти свій підхід! Нехай слово Боже веде вас по вірному шляху! І нехай вам буде легко і радісно крокувати по життю! Допомоги Господньої вам у всіх справах і починаннях! Нехай світлий дух віри вас освятить! З небес нехай донесе до вашого слуху ангельське спів! Хай береже вас Бог! З Днем народження!

Нехай в твій день народження ангел вкриє тебе своїм крилом і захистить від усяких бід, хай Бог тебе направить на правильний шлях до великого щастя і благодаті життя. Бажаю трепетною любові, доброї надії і міцної віри, які допоможуть подолати будь-які труднощі в твоєму житті.

З Днем народження! Нехай ангел завжди ходить поруч з тобою, оберігаючи від бід і нещасть. Доброти душевної, не бути заздрісним, і радіти тому, що пропонує Господній день.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовне зростання дарує умиротворення і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе пороки і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і доброти!

Back to Top