Гарні привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Гарні привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Хрещення дитини – важливий обряд, через який саме ваша сім’я пройшла сьогодні. Я хочу привітати вас і вашого чудового синочка, який сьогодні отримав благословення від Бога. Я хочу побажати вам всього самого прекрасного, доброго і світлого, що тільки є в цьому світі. Мені здається, що на даний момент немає нікого щасливіше, ніж ви. Нехай цей день назавжди змінить життя вашої прекрасної сім’ї, причому виключно в кращу сторону. Я хочу, щоб ваш маленький хлопчик ріс і з кожним роком ставав дедалі міцнішим. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями, яких точно буде багато. З святковим днем ​​вас, мої чудові друзі! Запам’ятайте цей день, як один з найбільш яскравих і барвистих у вашому житті. Відсвяткуйте цей день так, щоб запам’ятати на довге життя. Всього вам найкращого!

Сьогодні настав воістину важливий і світле свято. Хрещення вашої дівчинки – це урочистий день в її долі. Тепер вона опинилася під заступництвом Господа, який здатний творити чудеса. Вірте в те, що ваша донечка обов’язково виявиться найщасливішою і впевненою в собі. Нехай сьогоднішнє свято залишить тільки світлі емоції. Вітаємо з хрещенням!

Вітаю з крестинами чудового дитинку. Бажаю, щоб дитину завжди оточувала любов близьких і турбота, радість, щастя і доброта. Бажаю миру і здоров’я всієї вашої сім’ї, бажаю сильного і невтомного ангела захисту для вашого дитя.

Вітаю з крестинами! Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч біля малюка, оберігає його від зла і хвороб. Нехай у вашому домі буде благодать і радість. Нехай Господь захистить маленьке диво і подарує йому добру долю!

Милий наш янголятко, сама славна і улюблена наша дівчинка! У цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе по життю. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай в твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви назвали свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї та плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки свогодитинку, тому що він може сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде перебувати під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуєте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

Back to Top