Гарні привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Гарні привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Мої вірні друзі, я вітаю вас з крестинами сина, який обов’язково виростить гідним чоловіком. Я хочу побажати вам успішно виховати свою дитину і вкласти в нього тільки найкращі якості характеру, відвагу і силу, віру і оптимізм. Нехай ваш син обов’язково виявиться переможцем в житті, чому йому посприяє розвинена цілеспрямованість, розуміння, в якому напрямку насправді потрібно просуватися. Бажаю, щоб Господь зумів подарувати безмежне терпіння і готовність стійко рухатися до поставленої мети, незважаючи ні на що. Бажаю, щоб у вашого сила вистачало бажання і сил для активного розвитку в обраному напрямку, здобутті щастя і вдосконалення світу. Бажаю дивовижною удачі, яка обов’язково повинна мати пряме відношення до будь-якій сфері життя. З днем ​​хрестин сина, майбутнього богатиря!

Сьогодні всюди відчувається хвилювання і важливість цього дня. Адже сьогодні, ваш маленький чоловічок, не тільки став носити хрещене ім’я, а й відчув на собі, все таїнство хрещення. Вітаю вас, батьки, з цим урочистим для вас днем. Нехай ваша радість росте на очах, радує вас щодня і ніколи не втрачає віру. Нехай ваша крихітка, завжди буде здоровою і повною сил, рости і підкорювати вершини. Малятко поки не розуміє всю важливість цього обряду, але одного разу вона скаже вам спасибі. Адже вона знайшла хресних маму і тата, які будуть завжди поруч з нею! Нехай Ангел Хранитель, ні на мить не покидає її і завжди допомагає знайти вихід з труднощів!

Вітаю тебе зі світлим святом – крестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Привітати з хрестинами

Привітання з хрестинами своїми словами

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Від щирого серця вітаю з крестинами крихти. Нехай доля дитині подарує масу щасливих миттєвостей і яскравих подій, нехай в житті чада НЕ буде печалей і негараздів, нехай Господь береже дитину і оберігає від усього поганого, нехай у батьків і у хрещених завжди вистачає сил, часу і бажання зробити життя своєї дитини світлої, доброї і чудовою.

Сьогодні благословенний і освячений день, коли людина прийняла своє друге народження – духовне. Так нехай же з цього моменту життя буде легше і щасливіше, адже Ангел-хранитель тепер завжди буде за плечем. Духовності, гармонії, душевного спокою – все, що необхідно для щастя!

Back to Top