Зворушливі привітання з днем народження для священика, батюшки у прозі, українською мовою

Зворушливі привітання з днем народження для священика, батюшки у прозі, українською мовою

Бажаю великого щастя і постійної гармонії. Щоб в душі завжди було смиренність і покаяння. Щоб віра в Бога ніколи не слабшала, а насіння її, закладені Вами в серця парафіян, щоб росли і міцніли з кожним днем. Бажаю шанувати заповіді, ревно молитися і любити навколишній світ з такою ж силою, з якою Господь любить нас усіх. Здоров’я і доброти Вам. З Днем народження!

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

Бажаю вам у цей день народження тільки добра, любові, міцного здоров’я та Божого благословення! Нехай ваша віра в Господа стає тільки сильніше з кожним днем! Бажаю, щоб у вашій душі завжди панували гармонія і мир!

Благословіть мене, Батько, і прийміть щирі побажання блага, миру, радості і справжнього щастя в Ваш день народження. Нехай життя йде стежкою праведності, висвітлюючи душі оточуючих доброї надією, що опромінює серця близьких щирою любов’ю.

Благословіть, Отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги і щирої поваги. З днем ​​народження Вас, Батько, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Нехай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам під силу буде все і завжди.

Прошу благословити мене, Батько, і прийняти щирі побажання від мене в свій день народження. Від душі бажаю Вам завжди залишатися таким добрим, чуйним, чуйним людиною, справжнім слугою Бога, відкритим серцем для кожного парафіянина, для своїх близьких, для цього світу. Здоров’я Вам і радісних посмішок, миру і благополуччя.

Вітаємо з днем ​​народження нашого священика і просто хорошого і чуйну людину! Бажаємо, щоб обраний шлях був світлий і легкий. Щоб кожен день був у радість. Нехай Ваше серце б’ється довго, випромінюючи добро і любов.

Back to Top