Щирі привітання з Різдвом українською

Щирі привітання з Різдвом українською

Різдво – свято любові і тепла. Нехай серце перейметься співчуттям, зігріває тих, кому сумно, подарує любов, а вона додасться і повернеться! Зі святом вас!

Дорогі товариші по службі! В цю чудову Різдво бажаю вам іскристих від щастя очей, відкритих для добрих справ сердець і чистої душі. Бажаю азарту і завзяття в роботі, натхнення та терпіння. Нехай можливості ваші будуть безмежні. Доходи перевищують бажання. Сімейний добробут примножується!

Вітаю з Різдвом Христовим і побажати хочу, щоб за вікном було красиво і спокійно, щоб у домі панували щастя і благополуччя, щоб серце випромінювало любов і добро, щоб душу зігрівала турбота рідних людей і світлі моменти святкових днів.

Нехай в Різдво вам крупно пощастить! Радості, удачі, гармонії, благополуччя і успіхів в будь-яких починаннях!

Щиро вітаю з Різдвом Христовим і побажати хочу світлої радості та доброти душі, щирих сподівань і любові серця, вірного блага і щастя родини, взаєморозуміння і достатку в домі.

З Різдвом! Нехай свято це стане знаком щастя і блага в твоєму житті, нехай, як тільки на небі займеться зірка, в твоєму серці розгориться вогонь любові і радості.

Вітаю з наступаючим Різдвом! Бажаю любові, добра і щастя, міцного здоров’я і всіх благ. Нехай виправдаються всі надії і збудуться найзаповітніші мрії!

Цим чудовим Різдвяним ввечері вся наша сім’я зібралася за святковим столом в єдиному прагненні відчути в наших душах божественне світло і тепло. Нехай наші бажання з’єднуватися у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ і всіх нас. За Різдво Христове!

Веселого, радісного, щасливого, чарівного, казкового, незвичайного, цікавого і чудесного Різдва!

Янголята сьогодні торжествують і водять хороводи, тим самим заряджаючи наші душі позитивом. Бажаю тобі вловити їх посил і на хвилю оптимізму і радості застрибнути! Також бажаю ні в якому разі не опускати руки і завжди йти до кінця. Невдачі – частина будь-якого шляху, що дають нам досвід і знання, як бути далі. З Різдвом!

Різдво Христове – найсвітліше, спокійний і умиротворений свято. В такий день хочеться побажати благополуччя, здійснення усіх заповітних мрій, обов’язково повірити в диво, бути здоровими і щасливими. Зі святом!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітання з Різдвом українською мовою

Хочу привітати з Різдвом свою колишню однокласницю. Ми з тобою вже довгий час не бачилися, але добре, що хоч підтримуємо відносини. Я вітаю тебе з Різдвом. Я пам’ятаю, як ти любила завжди це свято. Ти вірила в те, що якщо загадати бажання в різдвяну ніч, то воно обов’язково збудеться. У нас з тобою в школі було веселе час. Я пам’ятаю, як нам важко було розлучитися після Випускного. Ми плакали, бо розуміли, що наші дороги розійдуться, але все ж ми змогли зберегти цей зв’язок. Я тобі бажаю здійснення всіх бажань, тому що у тебе їх не так багато, але вони все дуже значущі. Будь завжди здорова, щаслива і кохана. Сподіваюся, що скоро ти зустрінеш свою долю, і у нас буде привід зібратися всім разом.

Back to Top