Щирі привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Щирі привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Вітаю крихту з крестинами і від щирого серця хочу побажати, щоб стежка, по якій буде малюк крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб в житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хрещених завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Від щирого серця вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хресного і хресну, які будуть з ним поруч в будь-яку хвилину, але і заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячим чоловіком!

Нехай тепер небо тобі посміхається частіше. Нехай доброта струмувати навколо тебе, немов кришталевий чистий струмок, який подарує тобі багато прекрасного, чистого і світлого, наче усмішка мами, немов добрі слова рідних і близьких тобі людей, а так само, немов снігові річки християнської любові та благодаті, яка досягається добрими справами і чистотою душі. Бажаємо тобі, юний християнин, більше радості, зберігати доброту і добрий настрій, що б не сталося в твоєму житті, а так само те, щоб все допомогло тобі якомога частіше отримувати радість і любов. Роби добрі справи не просто для людей, а для свого християнського вдосконалення, щоб ангели і добрі сили допомагали тобі в будь-якій життєвій ситуації.

Вітаю вас з крестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашої дитини, нехай він завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи геть хвороби і прикрощі! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно християнським заповідям і заповітам. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває новіпрекрасні можливості і дарує позитив!

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Back to Top