Різдвяні привітання до сліз

Різдвяні привітання до сліз

Вітання з Різдвом Христовим своїми словаміПоздравляю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

Зі світлим святковим днем! Нехай казка прийде в твоє життя і принесе добро, радість, веселощі, надію, любов і удачу. Хай не вичерпується оптимізм і не порожніє гаманець. Кожен новий день буде цікавим, кожне нове знайомство – приємним. З Різдвом!

У найдобріший і чудове свято хочеться побажати вам виконання давніх і заповітних бажань. Адже саме в Різдво повинно траплятися диво. Хай рік подарує вам тільки приємні події і моменти, довгоочікувані зустрічі, нові враження та чудовий настрій. Нехай всі плани реалізуються, а ваша діяльність приносить достаток. Близько нехай завжди вас підтримують і не дають опускати руки!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Дорогі колеги, мої друзі, я всіх вітаю з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і чарівний свято подарує кожному яскраве світло душі і справжню радість серця. Бажаю вашим сім’ям щастя і благодаті, а вашимідеям – широких можливостей і перспектив.

Нехай прихід у світ Христа пробудить в вас милосердя до ближніх, щоб у вас в 2021 році було якомога більше приводів його проявити. Бажаємо творити справи милосердя від чистого серця.

Зі святом тебе! Нехай твій будинок наповнює Різдвяна казка, хай всього в ньому буде вдосталь: розуміння, затишку, радості, добра, приємних сюрпризів та трепетних хвилювань, нехай не підведе тебе здоров’я і не зрадить удача, а енергія світлого свята залишається в душі весь рік!

Вітаю від щирого серця. Нехай Різдво Христове подарує в будинку благодать і радість, пошле яскраве світло на дорогу життя і відкриє серце і душу для добра і щирої любові.

Різдво Христове – свято сімейне. Бажаю в цей день зібратися своєю великою і дружною сім’єю. Нехай кожен з вас принесе в рідну домівку тепло, турботу і любов.

Нехай в цей самий добрий свято на землі, навколо панує тільки благополуччя, а між людьми буде порозуміння, гармонія і єдність! Це свято світлих почуттів, і день коли торжествує любов. Дозволь побажати тобі в цьому році побороти всі печалі, і розвіяти сумніви. Великого щастя і Божої благодаті!

Back to Top