Привітання з Вербною неділею українською

Привітання з Вербною неділею українською

З нашою колекцією оригінальних привітань з Вербною неділею простими словами ви подаруєте шматочок себе. Будьте чарівниками для близьких.

Ангели допомагають, Святі благословляють, Бог зберігає! І нехай так буде завжди! Нехай щастя, яке приходить в Святі дні, залишається на довгі роки. Нехай час, не руйнує родинних зв’язків і не послаблює пам’ять про предків. Нехай з іскристою вербою, запахом ладану і сяйва церковних дзвонів, настає час спокою і миру.

Дорогий друг! Сьогодні Вербна неділя, і це означає, що настала пора побажати тобі щастя. Кожен момент життя унікальний, тому не витрачай час даремно, адже мить не повториться. Бажаю тобі натхнення, сил і енергії для нових звершень і перемог!

За добрі слова хочу сказати спасибі! Нехай Боженька вас зберігає, а навколо розквітає щастя. Щоб щиро посмішка не сходила з обличчя і добрі вісті наповнювали життя радістю!

З торжеством всіх християн! З Вербною Неділею! Бажаю, щоб всі негативні моменти залишилися в далекому минулому, а життя стало цікавішим, милостивого і радісніше!

Прийміть від душі привітання з чудовим Вербною Неділею! Сьогодні день такий пригожий, а верба так пухнаста, що хочеться Вам побажати сонячних і щирих посмішок. Щедрої Вам життя, наповненою світлом добра і любові! Нехай Ваш дружний будинок ніколи не покидають удача, здоров’я і благополуччя!

Вербна неділя – велике свято, коли потрібно відпустити все негативне, а впустити в будинок і в серці лише те, що дарує тепло і робить вас щасливими. Бажаю, щоб вас оточували лише люди з відкритими і добрими серцями. І, звичайно, бажаю, щоб ваші серця так само були відкритими і добрими. Зі святом!

Хочу тебе, мій найкращий друг, Я з Вербною ВоскресеньемПоздравіть. Ти не бійся хуртовин, І запасись терпеньемВедь терплячих любить Бог, Тобі за все воздастся.Желаю, щоб Господь помогМечтам здійснюватися.

Чистотою і душевної добротою дихає все навколо: настав Вербну неділю, день радості і тріумфу всіх християн! Нехай же радість наповнить і твою душу, розіллється безмежної річкою в твоїй прекрасній життя! Нехай тепло, благополуччя і красиві миті не покидають тебе!

Вітаю з Вербною Неділею. Бажаю, щоб гілочки верби тебе наповнили силами, здоров’ям, любов’ю і надією, щоб в твоїй душі, немов «котики» розпускалися добрі мрії.

Нехай гілочки верби принесуть в твій дім достаток і затишок! Нехай у Вербну неділю напередодні Страсного тижня в твоєму серці запанує спокій в очікуванні світлого свята Пасхи! Нехай близькі будуть поруч завжди, і між вами панує взаєморозуміння і любов!

Back to Top