Привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю відчувати з кожним днем ​​щастя і радість, немов босоніж біжиш по мокрій і м’якій траві, бажаю не помічати поганого і завжди вірити тільки в краще, бажаю дорожити найголовнішим і ніколи не упускати свого.

Хочу привітати кожного правовірного християнина зі Святою Трійцею. Нехай ваші помисли будуть чистими, а ваші вчинки – добрими і продуманими. Хочу побажати благополуччя, сімейного затишку і сімейного тепла.

Вітаю з Трійцею і сердечно бажаю, щоб душа щиро вірила в Бога, щоб серце молилося кожен день, не забуваючи дякувати Господу за благодать життя і щастя. Бажаю відати в цьому житті, що таке справжня любов і сила, бажаю з надією дивитися в завтрашній день і з радістю приймати всякий подарунок долі.

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Я встану рано вранці і, гладячи на світанок, помолюся за здоров’я рідних і улюблених. Я сьогодні в це святе свято, у бога попросити хочу, для вас всіх благ земних і великого здоров’я. Нехай завжди береже вас Господь, де б ви не були. Допомагає вам в роботі, збереже вас в дорозі, охоронить вас від бід і ворогів. Зі святом Святої Трійці.

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю чудовою життя без образ і розчарувань, добрих історій про любов і успіхи, веселих свят в колі рідних і радісних днів з відрадою для серця. Нехай Пресвята Трійця пошле світло блага на твій шлях і натхнення для душі.

Свята Трійця – світлий церковне свято. Так хочеться в цей день прийти до церкви, і помолитися про здоров’я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірної любові і тепла, величезного щастя і везіння. Нехай до Вашої оселі обов’язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Бог, щоб у Вашій родині завжди був мир. Хай обминають Вас всі печалі і негоди. Довгих і щасливих років життя і міцного здоров’я Вам.

Back to Top