Привітання з Покровою своїми словами, у прозі

Привітання з Покровою своїми словами, у прозі

З нашою колекцією найкращих привітань з Покровою простими словами ви подаруєте шматочок себе. Будьте чарівниками для близьких.

Ось і настав довгоочікуваний свято, Покров Богородиці. Сьогодні всі православні люди виявилися об’єднані настільки великою подією, але це виявляється тільки основою для щастя і віри в даний благополуччя. Відкрий своє серце для молитви неодмінно, постарайся зцілити душу від усіляких сумнівів і напастей. Дорогий чоловічок, ти можеш бути справді щасливим і використовувати кожен день для того, щоб просуватися в правильно обраному напрямку, тому дій саме так. Довірся, будь ласка, Богородице, адже вона може зцілити душу і серця, подарувати внутрішню гармонію і захист від всіляких бід. Нехай сила віри завжди буде надавати справжню підтримку і дозволить переконатися в майбутньому, що будь-яка мета виявляється досягнутою. Бажаю, щастя і здоров’я не тільки тобі, але і всієї твоєї родини, адже мені хочеться бачити щасливими хороших людей.

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці. Бажаю під покровом благодаті і відради творити добрі справи і радіти життю.

Постав сьогодні свічки за мир, і спокій, і буде доля твоя щастям сповнена. І від ворогів що знову і знову хочуть майстерно нашкодити, молитва про Святий Покров їх зможе лише зупинити.

Нехай Божа Матір накриє вас своїм покривалом і вбереже вас від бід і напастей. Бажаю, щоб у вашому домі завжди був затишок, мир і порядок. Щоб в ваших душах завжди була віра, справедливість і любов. Щоб в ваших серцях завжди були лише богоугодні помисли, співчуття і співчуття. Бажаю благополуччя та світла вашим сім’ям. З Покровом Пресвятої Богородиці!

Милосердя нехай в кожному серці живе, зароджуючись тим самим зернятком, яке виросте у щось велике. Нехай любов панує і витає, щоб про близьких піклуватися і приділяти їм увагу. Бажаємо молитвам почутими бути, щоб небеса приховали від бід. Зі святом!

Сьогодні в цей святий і великий свято я хочу побажати вам всього самого доброго, світлого і прекрасного. Щоб всі ваші дні були такими ж теплими і завжди висвітлювали вашу душу. Щоб злі люди ніколи не зустрілися на вашому життєвому відрізку, і щоб ваш будинок вкривала Божа благодать і світло Пресвятої Богородиці. З Покровом вас і найкращими побажаннями.

Покров Пресвятої Богородиці – це один з найважливіших і значних свят, який не можна залишати без уваги. Мені хочеться привітати вас і нагадати, що Богородиця оберігає всіх, потрібно лише вірити в це, тоді ви і відчуєте її силу. Мені важливо, щоб ви розуміли, наскільки важливим святом для нас є цей день – Покров Пресвятої Богородиці. Хочу побажати кожному з членів вашої сім’ї тільки за все самого позитивного і позитивного, а також доброго і світлого, як і сам цей святковий день. Хочу, щоб ви ніколи не скаржилися на здоров’я, а для цього воно не повинно вас підводити. Нехай ніякі біди і тривоги не лякають вас і ваших близьких, тому що ви перебуваєте під захистом Богородиці. Відмінного вам свята! Проведи свій день з рідними і близькими для вас людьми. Точно немає нічого важливішого за це.

Back to Top