Привітання з Пасхою українською

Привітання з Пасхою українською

Бажаю тобі любити і вірити, сподіватися і не нарікати, терпіти і співпереживати. Нехай все чесноти людські будуть твоїми орієнтирами в спілкуванні і вчинках. Це так просто, але в той же час так важко і мені, і тобі, і кожному. Але для Бога немає нічого неможливого. Будемо молитися і просити у Всевишнього душевних сил і прощення за гріхи. У Велику Великдень Бог обов’язково нас почує. Христос Воскрес.

Нехай в цей день радість і віра увійдуть в твоє серце, витіснять звідти тривоги і печалі, і залишаться там назавжди. І нехай Бог почує всі твої молитви і завжди дає тобі те, про що ти його попросиш!

Христос Воскрес! Нехай душу вашу наповнить благість, любов переповнює серце, відчуття ж нескінченності життя окриляє. Нехай Ангел Хранитель надійно тримає вас на своїх долонях і наближає до щастя істинного, а ви радійте і славте Бога з ним!

Ось і настав найбільше християнське свято – Великдень, Великий день. Це день, коли вищі сили на радощах готові виконати будь-які бажання православного людини. Бажаємо вам, щоб так і сталося. Радійте приходу Світлого дня. Миру вам і благополуччя. Христос Воскресе!

Привітання з Пасхою до сліз

Привітання з Пасхою до сліз

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаюВас зі світлим святом Великодня! Бажаю, щоб яскраве світло Христового Воскресіння супроводжував Вас все Ваше життя і був настільки яскравим, щоб через нього не було видно ніяких прикрощів і негараздів, а душа завжди була сповнена пасхальною радістю!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Від щирого серця хочу привітати зі світлим, прекрасним християнським святом – Великоднем! Бажаю, щоб Господь дав Вам за все, про що просите. Нехай серце наповнюється любов’ю, добротою, милосердям і смиренністю. Бажаю з міцною вірою переносити всі негаразди, радіти тому, що маєте, і бути задоволеним своїм життям!

Вітаю Великим днем! Сьогодні я тобі дарую яйця не прості, а – чарівні. Вони – освячені і коли я їх фарбувала, то в кожне «зашила» особливе для тебе побажання, яке обов’язково збудеться. Коли з’їси червоне яєчко – заповітна мрія здійсниться, з’їж жовте – прибуде в життя достаток, з’їж зелене – станеш міцніше здоров’ям, а коли розправився з синім, то всі твої праці стануть – немарними і принесуть щедрі плоди. Бажаю, щоб з Божою допомогою ти примножила всі отримані від життя скарби.

Back to Top