Оригінальні привітання з Трійцею українською

Оригінальні привітання з Трійцею українською

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Сьогодні я від щирого серця хочу привітати вас зі святом і побажати вам в Трійцю тільки найкращого! Найчастіше дякуйте долю і Бога за все що у вас є! Найчастіше допомагайте своїм близьким людям, будьте терплячі і вам обов’язково воздасться за це!

Вітаю тебе з чудовим святом, яке не може не радувати – з Трійцею! Хочу побажати тобі всього найкращого, добра, щастя, успіху і удачі, здоров’я та краси! Розцвітай і живи в задоволення, адже життя – найдорогоцінніший дар для кожного з нас!

Вітаю з Трійцею! Нехай буде щастя і здоров’я в будинку, любов і добро в серці, удача й успіх на життєвому шляху, мир і радість у душі, розуміння і повагу в родині.

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і Святого Духа! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!

У свято Святої Трійці я хочу привітати всіх віруючих людей і зробити їм добра, світла і простого людського тепла. Нехай Бог береже людські серця і оберігає їх від нещасть. Нехай люди знайде спокій і на землі ніколи не буде воєн, катастроф. Нехай замість зла на Землі запанує добро!

Бажаю вам у свято Трійці любові, надії і віри. Саме ці складові роблять життя повним і насиченим, а будь-який момент незабутнім! Цінуйте те, що у вас є і бережіть своїх близьких.

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай Господь береже і благословляє, направляє на вірний шлях і не дозволяє оступитися! Бажаю не згасають тепла в душі, міцного здоров’я і гармонії з усім оточуючим світом! Зі святом і бережіть себе, тоді все буде пучком!

Друзі мої! Від щирого серця хочу привітати вас з Днем Святої Трійці. Нехай цих 3 дні ви відпочинете на славу, на час забувши про справи побутових, проблеми та щоденні турботи про що б то не було. Бажаю вам всього найкращого в цьому житті. Бігти вперед, назустріч своїй долі і не знати втоми.

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

Back to Top