Найкращі привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Найкращі привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Від душі вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб життя твоя з кожним днем ​​ставала щасливіше і радісніше. Нехай буде здорова і міцна твоя сім’я, нехай миттєвостями насолоди і добрими надіями живе твоє серце.

Нехай як стигле яблучко в ваші руки впаде щастя і удача. Підтримки вам від близьких, успіхів на роботі і теплих відносин з коханою людиною! Бажаю багато сил і здоров’я!

Вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб з Божою поміччю твоє життя виключала біди і розлуки. Бажаю, щоб з добрим серцем йти до мрій було простіше і легше. Бажаю солодкого щастя, як наливне яблучко. Бажаю щирої любові, як посмішка дитини. Бажаю світлої надії, як хмара на небі.

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Мила подружка! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб ти була гаряча і красива, як літо, щедра і багата, як осінь! Щоб на твоєму обличчі завжди сяяла сонячна усмішка, а на столі красувався пишний коровай! Нехай в твоїм домі назавжди оселяться любов, вірність, щастя і достаток!

Дорога подруга, на ганок прийшов Яблучний Спас – чудовий день літа, коли доля посміхається кожному з нас. Прийми мої сердечні побажання нескінченної любові у всіх її проявах, райдужних днів і соковитого щастя. Нехай світле благословення вбереже від заздрісних очей, негараздів і злих людей.

Вітаю з Яблучним Спасом і хочу побажати медового смаку у твоєму житті, молодильні і смачних яблучок на блюдечку, щасливих і світлих надій для душі, добрих і яскравих свят для серця, чистих спонукань і благих справ, вчинених тобою.

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Привітати з Яблучним Спасом українською мовою

У біблійних переказах говорилося про те, як він забрав Ісус Петра, Якова та Івана, і зійшов з ними на високу гору, і там преобразився перед ними. Сьогодні відзначаємо свято Преображення Господнього. Бажаємо всім великого успіху і щастя. Нехай ваша мрія обов’язково стане реальністю, нехай ваше життя буде світлою і прозорою, як джерельна вода. Нехай кожна мить вам дарує світло, любов і розуміння. Нехай птах щастя допоможе виконання всіх бажань. Нехай Господь вам дарує тільки благословення.

Back to Top