Найкращі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, у прозі

Найкращі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, у прозі

З нашою колекцією красивих привітань з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, до сліз ви подаруєте шматочок себе. Будьте чарівниками для близьких.

На нашій планеті всі народи зустрічають Новий рік і Різдво по-різному. Але, як би там не було, ці свята у всіх однаково асоціюється з важливим рубежем, коли старе змінюється новим, а образи і проблеми поступаються місцем світлим і добрим подій. Ми бажаємо вам знайти в майбутньому році своє довгоочікуване щастя, досягти успіхів на важливих рубежах, втілити в життя найсміливіші і амбітні мрії!

Нехай цей Новий рік виконає всі бажання! Наповнить життя небаченими дивами, подарує яскраві емоції та враження! Вірте в краще, і любите своїх близьких. Будьте щасливі!

Наближається Новий рік і Різдво. Відразу пригадуються часи, коли ми чекали цю подію в дитинстві, ледь затамувавши подих, трепетно ​​перебуваючи в очікуванні подарунків під новорічною ялинкою. Спробуємо повернути час назад і перенестися на багато років назад, зануритися в атмосферу безтурботного щастя, і доброту дитячої мрії. Нехай разом з цими відчуттями у вас з’явиться душевна іскра, яка допоможе здійснити всі плани, мрії і прагнення на майбутній рік. Ми від душі вітаємо вас з наступаючими зимовими урочистостями і бажаємо, щоб успіх і удача надалі супроводжували вам повсюдно!

Коли січнева ще в розпалі хуртовина, І білий сніг укутав міста, Церковний дзвін звучить по всій окрузі: Над Віфлеємом запалюється зірка. Спаситель світу в цю ніч народився! Господь прощення всім людям посилає. І Ангел Божий раптом з небес спустився, І людям радісну новину звіщає. Нехай Різдво наповнить будинок ваш щастям, І звістка благая піснею зазвучить, Обминають стороною все негоди, І радість в двері до вас скоро постукає.

Нехай самі головне зимові свята, Новий рік і Різдво, подарують тобі багато добра, щастя і позитиву! Бажаю всіляких успіхів, здійснення всіх бажань і бадьорості тіла і духу! Нехай твоє життя буде повне яскравих фарб, світлої любові і солодкого насолоди!

Вітаю з зимовими святами – Новим 2018 роком та Різдвом Христовим! Бажаю в ці чарівні дні відчути серцем подих казки і повірити в те, що чудеса трапляються. Нехай весь рік це почуття не покидає вас і надихає на нові звершення!

Нехай ці прекрасні дні огорнуть радісними турботами. Нехай вони допоможуть поринути в чарівний світ дитячого щастя. Нехай береже вас Бог від усіх можливих бід. Нехай ангели висвітлюють шлях сьогодні і по життю.

Back to Top