Найкращі привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

Найкращі привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

Улюблена моя матуся, вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе, оберігав і допомагав у всіх твоїх справах і витівках! Нехай твої мрії здійснюються і в житті чекають найнеймовірніші чудеса! Залишайся такою ж прекрасною і частіше посміхайся!

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Я поспішаю до Вас сьогодні з благою звісткою, розповісти, що настав час, коли кожна людина повинна радіти. Адже сьогодні відзначається Благовіщення. Хочу Вам сказати, що Бог бачить все, про що ми думаємо, і рано чи пізно за все добрі і світлі думки приходить нагорода. Бажаю зміцнитися у вірі і не втрачати надію.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Зі світлим, прекрасним святом! Нехай Добра Новина, яка подарувала надію всьому людству, пробудить в твоїй душі добрі надії на щастя, радість, Божу милість і Боже благословення! Нехай в двері твого будинку стукають тільки хороші вести!

Привітання з Благовіщенням своїми словами

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Back to Top