Красиві привітання з Трійцею своїми словами

Красиві привітання з Трійцею своїми словами

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоє життя стукали тільки добрі вісті, щоб кожен день в тебе знаходилися сили для добрих справ, щоб в твоєму домі ніколи не згасло світло блага і щастя, щоб на твоєму шляху завжди горіло зелене світло до успіху, процвітання і здійснення бажань.

Як в зелені потопає свято Святої Трійці, так і тобі бажаю потопати в океані щастя, купатися в променях радості, літати на крилах любові. Нехай Божа благодать зміцнить твоє тіло і душу, щоб насолоджуватися життям, але знати міру і толк. Зі святом!

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітання з Трійцею до сліз

У цей день можна отримати благословення на всі світлі справи. Не думайте, наскільки вони великі чи малі. Ваші чисті помисли будуть виконані. Адже сьогодні за Вами стежать відразу три лики божих. І сьогодні вищі сили збільшаться втричі. всіхзі святом!

Існує кілька свято, в які обов’язково слід привітати все знайомих. Серед них і Трійця. Привітання смс допоможуть вам швидко відправити короткі вітання всім рідним і друзям.

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Цей день священний для всіх віруючих. Тому саме сьогодні слід починати все добрі справи, допомога нужденним і співчуття до слабких. Бажаю вам, щоб кожен добрий вчинок не тільки наповнював вашу душу світлом, але і приносив вам успіх, удачу і благополуччя.

Вітаю вас сьогодні від щирого серця з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров’я вам і вашим близьким людям!

Вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів. Бажаю благополуччя, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі. Нехай зберігають вас вищі сили!

Зі святом світлої Трійці! Нехай Ваші надії і сподівання збудуться, як виповнилося диво, обіцяне Богом – явище Духа святого. Зверніть молитву до Господа, і Він благословить Вас, Вашу сім’ю і всіх близьких!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю зі світлим святом Святої Трійці! Щиро бажаю зберегти почуття любові і тепла на весь рік!

Back to Top