Красиві привітання з Пасхою у прозі, до сліз

Красиві привітання з Пасхою у прозі, до сліз

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю відпустити всі біди і печалі, відкрити своє серце для радості і натхнення, протягнути руку допомоги близьким, залишити презирства і сумніви в стороні. Нехай Господь тебе за все простить і проллє світло благополуччя на твій життєвий шлях.

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю, щоб твоя душа розцвіла новими надіями, щоб твоє життя заграла новими фарбами, щоб твоя любов знайшла відгук в серцях дорогих людей. Бажаю божої благодаті, здоров’я, миру і добра!

Великдень – чудовий і радісне свято для всіх нас. Бажаю тобі душевного спокою і матеріального благополуччя. Нехай цей день принесе тобі позбавлення від старого, віджилого і непотрібного. Нехай твій будинок буде гостинним, а серце – відкритим. І найголовніше – віри тобі, мудрою і всесильної. Зі святом!

Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

Велике свято при йшов і ваш будинок. Бажаю вам відзначити його дружно, весело і душевно. Нехай великодні паски стануть символом здоров’я всіх членів вашої родини, посмішки і привітання стануть запорукою добрих відносин і взаєморозуміння у вашій родині, а великодні подарунки будуть символом матеріального благополуччя і достатку у всьому. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! У цей самий світле свято в році бажаю Вам чистих, радісних емоцій, гармонії в будинку і сім’ї. Нехай особливий стан духу збережеться надовго і допоможе бачити у всіх подіях тільки хороше!

Христос Воскрес! Світлий і яскраве свято сьогодні! Нехай в душі у кожного буде веселка з радості, щастя, заспокоєння і світу. Я хочу побажати всім добра. Побільше позитиву, приємних зустрічей. Нехай вас, завжди оточують рідні та близькі люди. Щоб ви завжди відчували підтримку і розуміння, свою потрібність і значущість. Благополуччя і достаток вашого будинку.

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю, щоб в житті було більше світла, любові, людського тепла і взаєморозуміння, підтримки та благих справ. Нехай душа очиститься, і ніяка скверна не відвідати рідний дім. Щастя і благополуччя!

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Back to Top