Кращі привітання з Великоднем

Кращі привітання з Великоднем

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Днем Пасхи! Бажаю вам ніколи і ні за яких обставин вашого життя не забувати, що ми прощені нашим Господом Ісусом Христом. Він поніс на собі всі наші гріхи і помер за нас на хресті. На цьому хресті повинні були висіти ми, але Їм дарована життя для нас, грішних людей! Ісус Христос воскрес і зараз з Небес дивиться на нас люблячим поглядом, чує наші молитви і по вірі нашій відповідає на них. Будемо ж вірити і довіряти Богові нашому, Небесного Отця! Благословень вам від Господа нашого Ісуса Христа!

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю, щоб твоя душа розцвіла новими надіями, щоб твоє життя заграла новими фарбами, щоб твоя любов знайшла відгук в серцях дорогих людей. Бажаю божої благодаті, здоров’я, миру і добра!

Настав велике свято – Великдень! Я бажаю тобі, щоб це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав тобі хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскрес!

Вітаємо Вас зі світлим пасхальним святом, нехай у Вашій душі відчувається завжди присутність Вищої сили, будуть здорові та успішні Ваші діти, міцні і щасливі Ваші родини, активні і бадьорі Ваші батьки. Нехай супроводжує Вас душевний спокій, матеріальне благополуччя, впевненість у щасливому майбутньому і віра.

Христос Воскрес і нехай настане в душі свято, нехай широкою рікою розіллється щастя навколо, нехай добра твоя посмішка осяє весь світ надією, хай чуйне серце твоє відкриє двері для любові і радості. Бажаю здоров’я, достатку і духовного багатства для тебе і всієї твоєї родини!

Христос Воскресе! Нехай Ваша Віра ніколи не згасає, а лише зміцнюється з часом! Нехай благання, сказані сьогодні, обов’язково будуть почуті і не залишаться без відповіді!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Вітаємо Вас зі світлим Великоднім святом. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, благополуччя, душа нехай стає світліше, серце наповнюється любов’ю, а думки стають щирими і добрими. Всіх Вам земних благ!

Back to Top