Кращі привітання з Трійцею до сліз

Кращі привітання з Трійцею до сліз

Прийми вітання з чудовим святом – Трійцею! І нехай життєве щастя, надихаюча любов і тверда віра сьогодні потроїться, а градус радості і душевності залишиться незмінно стабільним!

Вітаю з Днем Святої Трійці! Бажаю тобі, щоб всі мрії виконувалися якомога швидше, щоб цей день радував тебе і дарував найприємніші радісні події! Нехай все буде, як в мріях!

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Нехай в День Святої Трійці Отець, Син і Святий Дух втілять в життя найсміливіші мрії, реалізують всі надії і благословлять нові звершення. А в домі панують мир, спокій і благополуччя.

Вітаю з гарним і світлим святом – Трійцею! Нехай завжди буде легко і радісно. Нехай ошатні берізки і свіжа травичка радують око своєю зеленню. І нехай завжди буде допомога і захист Отця, Сина і Святого Духа!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Нехай Трійця свята веде вас по життю дорогою віри і любові, а на вашому шляху зустрічаються тільки чесні друзі й щирі колеги. Нехай щогодини приносить крихту щастя, з яких складеться щасливий пазл долі.

У святе свято Трійці бажаю вам впустити в душі любов, доброту, спокій! Нехай пишні зелені гілки в вашому домі шелестять ароматними листочками і спонукають вас творити добро! Бажаю вам зеленого світла у всіх добрих справах і світлих починаннях! Щастя і затишок у вашому будинку нехай оберігає ваш ангел охоронець, той який у вас зараз за спиною!

Back to Top