Кращі привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Кращі привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

Дорога і улюблена хрещена! Нехай Ангели своїми свічками висвітлять твій будинок в цю Різдвяну ніч. Нехай вони принесуть з собою благополуччя, любов, достаток і щастя. Нехай святий дух Різдва зробить твоє життя казкової, успішної і безхмарним. Бажаю тобі безмежного здоров’я і тільки добрих і щирих почуттів. З Різдвом!

Мила жінка, вітаю тебе з Різдвом. Нехай милосердною і відкритою буде твоя душа, нехай щедрий і веселий бенкет збере всіх близьких людей, хороших знайомих і вірних друзів, нехай яскравим світлом і надією осяє твій шлях добра зірка, хай не буде печалі і негараздів в житті ніколи.

Сердечно вітаємо зі святом Різдва Господа Ісуса Христа! Нехай Господь благословить Вас Бог у всіх благих починаннях! Удачі, здоров’я, посмішок, добра! Різдво на порозі! Зі святом!

З Різдвом! Нехай в це свято ви знайдете спокій, і станете по справжньому щасливою. Нехай сім’я ваша буде міцною і здоровою, стабільність і впевненість у завтрашньому дні не покидає стіни вашого сімейного вогнища.

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято бажаю миру і добра, любові і щастя, благополуччя, успіху і міцного здоров’я. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас і Ваших близьких від усіх бід, а в душі Вашій нехай запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!

Нехай Різдво Христове принесе в твоє життя тільки благими звістками, багато позитивних емоцій та величезну порцію щастя! Нехай Господь береже тебе і всіх твоїх близьких, пошле вам багато здоров’я, енергії і сил! Бажаю матеріального благополуччя, щирої любові і миру!

З прекрасним святом Різдво Христове! Нехай кожен день дарує щастя і радість, а твій будинок наповнений сміхом і теплими розмовамиблизьких і дорогих тобі людей.

Back to Top