Гарні привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Гарні привітання з Яблучним Спасом своїми словами

У календарі відзначено дуже багато різних свят, проте деякі з них не знайомі людям, томувам варто бути в курсі всіх цих свят, щоб вчасно вітати своїх близьких і рідних. Я хочу привітати вас зі святом, яке відзначають сьогодні в нашій країні. Йдеться про свято, яке має дві назви – Преображення Господнє, а також Яблучний спас. Я хочу побажати вам всього самого світлого і доброго, що відповідає тематиці даного свята. Мені хочеться побажати вам здоров’я і тільки здоров’я. Думайте тільки про все світлому, чистому і благородній, щоб отримати благословення. У цей святковий день по-іншому навіть бути не може. Сьогодні вам потрібно їсти освячені яблучка, тому що вони є символами цього дня. Нехай протягом усього святкового дня вас буде переслідувати гарний настрій.

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю прекрасного здоров’я і добрих людей назустріч! Береже вас Господь!

Сьогодні святкується один з найбільш шанованих свят – Яблучний спас. Я хочу побажати вам гарного і рясного врожаю яблук, які ви сьогодні освятите в церкві, щоб отримати благословення Господа. В цей прекрасний день у вашому будинку повинен відчуватися запах свіжих яблук. А ще ви можете спекти щось смачне, щоб почастувати всіх своїх рідних і близьких. Нехай удача завжди буде поруч з вами, тому що вона допоможе вам домагатися всіх поставлених завдань. Крім того. Не забувайте, що Яблучний спас означає, що осінь починає вступати у свої права. Готуйтеся до осінньої прохолоді, а для цього вам допоможуть освячені в церкві яблучка. Бажаю вам міцного здоров’я, любові і виконання всіх ваших бажань. Нехай у домі завжди пануватиме взаєморозуміння. Бажаю вам гарного настрою протягом усього святкового дня.

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю світлого і праведного шляху. Нехай життя буде солодким і соковитою, як стигле яблучко, нехай буде лад в сім’ї, нехай Бог відведе всі недуги і хвороби, нехай радість і веселощі приходять у ваш будинок.

У біблійних переказах говорилося про те, як він забрав Ісус Петра, Якова та Івана, і зійшов з ними на високу гору, і там преобразився перед ними. Сьогодні відзначаємо свято Преображення Господнього. Бажаємо всім великого успіху і щастя. Нехай ваша мрія обов’язково стане реальністю, нехай ваше життя буде світлою і прозорою, як джерельна вода. Нехай кожна мить вам дарує світло, любов і розуміння. Нехай птах щастя допоможе виконання всіх бажань. Нехай Господь вам дарує тільки благословення.

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!

Back to Top