Гарні привітання з Пасхою українською мовою

Гарні привітання з Пасхою українською мовою

“Христос Воскресе!” – говоримо ми в свято світлого Великодня. Радійте цього дня, любите життя, вірте в Христа! Нехай сьогодні за святковим великоднім столом збереться вся ваша сім’я. І нехай кожен новий день приносить вам благополуччя, здоров’я і дарує щастя!

Великдень – це час відродження, розквіту життя і всеосяжної любові Ісуса. Сьогодні дорога щастя буде прокладена в тому ж напрямку, що і твій шлях, везіння не залишить в будь-якому починанні, а радість від досягнутих цілей додасть сил для майбутніх звершень. Любові, теплоти близьких сердець і достатку!

Поздоровляю з Пасхою і в цей чудовийсвято хочу побажати йти по життю з доброї мрією, високим прагненням, щирою надією, міцною вірою і великою любов’ю. Нехай ніжний аромат здобних пасок, яскраві фарби і розпису яєць, дзвінкий сміх і світлі посмішки близьких наповнять цей день справжнім дивом і прекрасним настроєм.

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Привітаю з Великоднем і в світле свято хочу побажати залишити все дурні помисли і недбайливі вчинки в минулому, відкрити свою душу тільки для щастя і доброти, дозволити серцю вести тебе праведним шляхом милосердя і великодушності, оточити своїх близьких любов’ю, протягнути руку допомоги нужденним, наповнити своє життя яскравими фарбами і світлими надіями.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Сьогодні – найсвітліше свято в році. Чути передзвін дзвонів, християнський світ осяяний посмішками, добром і добротою. Нехай Господь береже в вашому домі згоду, а в душі спокій. Христос Воскрес, зі святом!

У свято Пасхи хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних, задоволених дітей і надійних друзів.

Вітаю з паскою! Бажаю духовно стати багатшими, відкрити в це свято ворота до нового щастя, дозволити своєму серцю радіти життю і не забувати дякувати Всевишньому за благо кожного дня. Нехай твоя душа вільним птахомзлетить до небес своїх надій, нехай неодмінно з’явиться можливість здійснити свою добру заповітну мрію.

Back to Top