Гарні привітання з днем ангела Опанаса у прозі, до сліз

Гарні привітання з днем ангела Опанаса у прозі, до сліз

З днем ангела Опанас тебе я вітаю, бажаю тобі земних благ, щоб ангел летів не відстаючи, щоб охороняв і було завжди так! Адже він від усього рятує та береже. Він дорогу твою знає і завжди тебе підтримає, найсвятіший, з святих!

Опанас від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування – є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

Привітання з днем ангела Опанаса українською мовою

Привітання з днем ангела Опанаса українською мовою

Опанас з днем ангела тебе я вітаю! Від щирого серця бажаю багато щастя і любові! Щоб ангел тебе оберігав, та життя було таким, як ми всі мріємо!

Дорога наша людина, вітаємо з днем ​​ангела! Незважаючи на те, що його неможливо побачити, ми віримо, що він завжди поруч з тобою. Нехай всі життєві зміни будуть тільки в позитивну сторону, а повороти долі будуть плавні. Нехай кожен новий день буде несхожим на попередній, щоб захоплювати в цікаву подорож під назвою життя. Ми любимо тебе Опанас!

Вітаю тебе Опанас з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

Опанас, вітаю з Днем ангела! Нехай все погане обминає, а в житті залишаться тільки радість, щастя та здоров’я.

Опанас, в день Ангела бажаю любові, натхнення, щастя світлого, здоров’я. І хай тебе завжди оберігає Боже!

Прийми наші гарячі привітання з днем ​​твого Ангела! У це особливє свято хочеться побажати зустрічати на шляху тільки справжні цінності! Любові, здоров’я, взаєморозуміння тобі Опанас!

Сьогодні у тебе іменини Опанас, а це значить – твоя доля благословенна Господом. Залишається тільки слухати Його поради і беззаперечно дотримуватися їх. Безумовно, кожна людина має право на свою думку, бажаю, щоб твої бажання завжди збігалися з Його волею. Зміцнюйся духом щодня, загартовуй характер в труднощах, йди по життю сміливо, високо піднявши голову. Пам’ятай – ти маєш людей, які готові прийти на допомогу в будь-яку хвилину!

Опанас живи і пам’ятай: за плечима у тебе янгол-охоронець, рукою незримо направляє, і за тобою стежить завжди. Нехай день янгола нагадає про цей зв’язок. Нехай буде найбільш обережними та сильним твій янгол!

Back to Top