Гарні привітання з Благовіщенням своїми словами

Гарні привітання з Благовіщенням своїми словами

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Прийми від мене сьогодні щирі вітання з Благовіщенням Пресвятої Діви! Нехай добро і щастя переслідують тебе всюди. Яскраві події наповнюють кожен твій день. Улюблені люди не забувають тебе, постійно телефонують і хочуть спілкуватися. Нехай твоє серце не болить від переживань, а спокійно б’ється!

Дорогі мої друзі, я Вас хочу привітати з тим, що, нарешті, прийшов світлий і добрий свято – Благовіщення! Бажаю всім Вам більше радісних моментів у житті, взаєморозуміння в сім’ї і справжньої і щирої любові в серцях!

Приходячи в кожен будинок, свято Благовіщення Пресвятої Богородиці тішить нас і ще раз нагадує про любов до Бога. Так нехай же в такий день на кожну людину зійде благословення панове, гріхи наші будуть відпущені, а благання почуті.

Світить яскраво сонечко, посилаючи промінчики добра на землю. Весело щебечуть птахи, оповіщаючи всіх про прихід славного свята Благовіщення. Сьогодні той день, коли багато століть тому, святий Гавриїл повідомив Діві Марії благу звістку. Так хочеться, що б хороші новини завжди радували Вас. Вітаю всіх зі святом, і бажаю радості, успіхів і терпіння. Нехай Ваші бажання і мрії перетворяться в реальність. Нехай дрібниці ніколи не засмучують Вас. Живіть у щасті довгі і довгі роки. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас від усього поганого.

Не дано знати людині всю глибину мудрості в промислі божому. Адже люди бачать лише частину всієї картини, що ховається від очей. Приймайте життя такою, якою вона дана, не впадайте ні в зневіру, ні в відчай, адже не дано знати все наперед. Нехай світлий день Благовіщення збагатить вірою в краще і радістю. Зі святом!

Back to Top